ΗΘΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης στόλου

Η INTELLSYS Telematics είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Κύπρο. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και δεσμευμένη να σας παρέχει τις μεγαλύτερες διαθέσιμες λύσεις εντοπισμού συστημάτων GPS, υπηρεσίες διαχείρισης στόλου και λύσεις παρακολούθησης τηλεματικής σε πραγματικό χρόνο.

Όραμα

Το όραμά μας είναι να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης στόλου και λύσεις εντοπισμού GPS στην Κύπρο, με τον πιο συνεπή, αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο, καθώς και να συμμετέχουμε στην ανάπτυξη των τομέων δραστηριοποίησής μας (τηλεματική και εντοπισμός αυτοκινήτων GPS στην Κύπρο) και να οικοδομούμε ισχυρές και διαρκείς σχέσεις με τους συνεργάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Αποστολή

Ως πάροχος υπηρεσιών τηλεματικής στην Κύπρο, η αποστολή μας επικεντρώνεται στο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επωφεληθούν από το online σύστημα παρακολούθησης οχημάτων τηλεματικής GPS και διαχείρισης οχημάτων στόλου, το οποίο θα τους επιτρέψει να παρακολουθούν εύκολα τα οχήματα της εταιρείας τους, το στόλο, το φορτίο, την οικογένεια, τα παιδιά, τα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα όπως σκύλοι και γάτες, τα ποδήλατα και τα προσωπικά αυτοκίνητα - οχήματα. Η ποιοτική εμπειρία αποτελεί επίσης μέρος της αποστολής μας, επειδή πιστεύουμε ότι η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πάντα αναπόσπαστο στοιχείο μιας αξιόπιστης επιχειρηματικής σχέσης.

Αξίες

Οι αξίες μας συνδέονται με την επιχειρηματική ηθική, τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα. Για τους λόγους αυτούς διασφαλίζουμε πάντα ότι θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε το επόμενο καλύτερο έργο μας να αξίζει τον κόπο για τους πελάτες μας. Αναδεικνύοντας τις ακόλουθες αξίες, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο και τις μοναδικές απαιτήσεις τους. Οι αξίες που μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας διαμορφώνουν και αντικατοπτρίζουν επίσης την κουλτούρα μας, η οποία επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των πελατών.

TOP
en_USEnglish